Present MediaWebsite

Present Media is een team van online strategen. Op hun website verwoorden zij het als volgt: “Wij geloven dat online de wereld blijft veranderen. Nieuwe vormen van sociale interactie tussen individuen, gemeenschappen en organisaties bieden een ieder kansen. Kansen om elkaar (nog) beter te begrijpen door het wegnemen van afstand en tijd, het eenvoudiger delen van informatie en ervaringen en het leggen van contacten.”

Present Media is altijd op zoek naar partners die top zijn in hun vak. Leuk voor ons dat ze zo ook bij ons terecht zijn gekomen. Ze waren op zoek naar een onderscheidende visuele en creatieve invulling voor hun tagline ‘inspired approach/measurable success’. En dat kregen ze. We zijn begonnen met het interviewen van klanten van Present Media over Present Media. We wilden van hen horen waar de website van Present Media aan zou moeten voldoen en of het imago en de identiteit ook daadwerkelijk met elkaar overeen kwamen. Vervolgens hebben we Present Media aan de hand van moodboards meegenomen door tal van visuele mogelijkheden. Hierbij ging het vooral om af te tasten hoever we konden gaan en wat aan de hand van de juiste uitgangspunten te realiseren was. Aan de ene kant sfeer, prikkelend, stimulerend en aan de andere kant functioneel, zakelijk en goed vindbaar. 

De zeer inspirerende brainstorms en visualisaties zorgden voor een helder proces waarbij we tot een concrete en prachtige uitwerking kwamen voor zowel de huisstijl als de website. Een visuele identiteit waardoor Present Media zich echt onderscheidt van collega's - aldus Present Media zelf - en een interactie waarover gesproken wordt in de markt. Proces totstandkoming positionering en logo op basis van kernwaarden gefilterd uit diverse interviews met klanten en leveranciers en brainstormsessies met Present Media.

Logo