'Mijn Borne 2030' wint de Galjaardp…

'Mijn Borne 2030' wint de Galjaardprijs 2011

12-10 Geschreven door: Marloes Jansink, Eigenaar / Art Director

Gemeente Borne heeft de Galjaardprijs 2011 gewonnen voor het ambitieuze project MijnBorne2030. Zowel de vakjury als de publieksjury kozen voor MijnBorne2030 als meest innovatieve overheidscampagne.

De jury roemde de degelijkheid van het project, de goede samenhang tussen oude en nieuwe media en de wijze waarop de gemeenschap aan het woord werd gelaten. “De effectiviteit dwingt respect af voor een doel dat zo ver in de toekomst ligt", aldus voorzitter van de jury Guido Rijnja. De gemeente Borne won ook overtuigend de publieksprijs. MijnBorne2030 is een visietraject op de toekomst, met de hoogste vorm van burgerparticipatie. Maatschappelijke partners en burgers hadden invloed op het totale proces. Het doel was te komen tot een door de gemeenschap ontwikkelde en gedragen visie op de toekomst van Borne. Met de gemeente als projectleider en partner.

Wij hebben de gemeente Borne geholpen bij het activeren van de Bornse gemeenschap en daarnaast alle communicatie uitingen verzorgd om dit unieke project tot een succes te maken. Daarom voelt deze prijs ook voor ons als een overwinning! We zijn er ontzettend trots op en vieren dit feestje samen met de Gemeente Borne en haar inwoners!