Hengelo-o-o, Hengelo University of…

Hengelo-o-o, Hengelo University of Hard Knocks

12-07 Geschreven door:

Een paar maanden geleden ontwikkelden we als tribute aan de diverse sub-culturen van Hengelo, een logo ontwerp voor op een t-shirt, The Hengelo University of Hard Knocks.
Hoewel Hengelo diverse sub-culturen heeft die vroeger en nu landelijk behoorlijk naam hebben gemaakt was het vooral de humor die op gepakt is via de diverse social media kanalen. We besloten in eigen beheer in een kleine oplage T-shirts te gaan zeefdrukken zodat iedereen die zich nauw betrokken voelt met Hengelo het vanaf nu kan uitdragen. De shirts verspreiden zich nu over Hengelo en de rest van de wereld. Momenteel zijn er diverse producers in de dance-scene bezig met The Hengelo University of Hard Knocks tracks.

Inmiddels heeft de verspreiding van de shirts een vlucht genomen want ze worden gedragen in de video-clip van geboren Hengeloër Jeffrey Spalburg, Hengelo-o-o!
Het nummer komt uit zijn cabaretvoorstelling en is nu op veler verzoek uitgebracht als videoclip. Sinds het uitbrengen wordt de clip massaal gedeeld op diverse socialmedia kanalen en is de video inmiddels al ruim 300.000 keer bekeken op youtube. De landelijke media bombardeerde de clip tot zomerhit van 2013! En zo is ons prachtige shirt te zien in o.a. het NOS journaal (vanaf 7.11 min) en RTL Boulevard.

Wil je ook zo'n Hengelo University of Hard Knocks shirt, dan kan dat!

De shirts zijn verkrijgbaar in 2 soorten: Zwart met witte opdruk of donkerblauw met gele opdruk. De kosten voor het shirt zijn €25,00 inclusief verzendkosten (vooraf te betalen op rekening van ABN AMRO 46.60.70.365 op naam van Vanille, o.v.v. naam, adres, maat en kleur) en €20,00 wanneer je hem zelf haalt bij Johan van Popeye, Drienerstraat 9 in Hengelo.

De zwarte shirts zijn gedrukt als limited edition en inmiddels nog beperkt verkrijgbaar. Mocht je een zwart shirt willen informeer dan eerst even of je maat nog verkrijgbaar is.

Bestel je shirt hier

Van ieder verkocht shirt gaat € 5,00 naar een nader te bepalen Hengelose subcultuur. De besprekingen hierover zijn op dit moment gaande. We houden je op de hoogte!